понеделник, 28 декември 2015 г.

Хороскоп за по-добър живот през 2016-та

Сигурен съм, че вече четете хороскопа си за 2016-та година. Бихте желали да ви се случват щастливи събития, да сте здрави и влюбени. Ето защо с надежда проверявате какво са ви отредили звездите.

Знаете, че 2016-та е годината на огнената маймуна. Това означава, че година ще бъде емоционална, игрива, напомня ви да приемате всичко с хумор, жизнерадост и да се отърсите от негатизивзма.

И като един истински блогър по темите за добрия живот, със същата вещина както в останалите онлайн дневници за любопитни и интересни нещица, и аз ще напиша по няколко думи за всеки представител на зодиакалното колело, та да видим кой е по-добър мислолог.... упс, астролог. Ето звездните съвети и предсказания на Дражев за чудесна 2016-та година ;)

Овните да намалят стреса в обкръжението си и да поохладят страстите си, ако непременно нещата не стават както са си ги планирали. Огненият им характер не търпи противоречие, но е добре да осъзнаят, че всеки е командир на собствения кораб на живота си и е хубаво да престанат да се бъркат в делата и решенията на околните.

За телците е добре да преосмислят приоритети си и да не бъдат толкова лакоми - и за живот, и за храна. Бъдете умерени и сменете менюто си - и житейското, и хранителното.

На близнаците им предстои раздвоение, но те ще се справят в мига, в който влязат в храмония със себе си. Отдайте се на любимо хоби и си починете. Когато стигнете до същността на нещата и вземете решение, действайте веднага без да се двоумите.

Рак - мечтите ви ще се сбъднат, едва когато започенете да ходите наистина рачешката - настрани, но винаги напред. Раците на ходят назад. Подновете гардероба си, пробвайте различен стил и затвърдете себе си. Съсредоточете се върху най-значимите си дела. Всичко друго просто ще се случи.

Лъвовете да демонстрират малко повече внимание към половинките си и да престанат да се излежават и да чакат другият да прави повече за тях. Никой не ви е длъжен за нищо. Тази година започнете да отвръщате с благодарност и добро поведение на всички, които са ви удостоявали с любов и грижа през последните месеци.

Деви, ако случайно не почистите дома си, той нито ще се уплаши, нито покъщината ще избяга с крясъци. Зарежете за малко вашата педантичност. Няма перфектни хора, нито перфектни обстоятелства.

Везни, успокойте се. Хапче мента, глог и валерян ще ви се отрази добре, но не прекалявайте и с това привидно безобидно лекарство. Оставете нещата да се случват, а вие се научете да се наслаждавате на живота. Все пак, той няма втори дубъл.

Скорпионите е крайно време да решат какво искат и да зарежат високите си претенции. Те трябва да приемат, че няма такова нещо като безкрайно изгаряща страст, безкрайни успехи и безкрайни върхове за покоряване. Понякога идват моменти на спокойствие, приятелство и привързаност в личен план, но това не означава непременно, че любовта си е отишла, а че сте в нова фаза от отношенията си. Успехите се редуват с падения и загуби, защото победата няма да е сладка, ако не е изстрадана. Така че, съберете си ъкъла и запазете ценните неща в живота ви, вместо да действате прибързано и да ги заменяте с нови.

Стрелци, за вас 2015-та може би не е била никак лека. Преживели сте много, отблъснали сте приятели, създали сте стена между вас и света. Време е да промените това и отново да отворите ума и сърцето си към околните.

Козирозите ще се радват на успехи в кариерата и в любовно отношение, които обаче ще зависят само от тяхната нагласа и действия. Не го мислете много, а се впуснете през глава. Ще срещате интересни хора.

На Водолеите им предстои нещо прекрасно. Каквото и да сте преживели през изминалата година, време е за нови начинания, нови срещи и нови хора. Бъдете смели и самоотвержени и бъдете магнит за хубави преживявани и любов.

Рибите най-после ще намерят себе си. Онова, за което са мечтали, най-сетне ще се случи и то точно когато най-малко го очакват. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар